Zemax d.o.o. Gradačac je preduzeće koje posjeduje više od 40 godina iskustva, a svojim predanim radom smo svoje poslovanje uspjeli proširiti na više djelatnosti. Tokom godina smo se razvili u visoko konkurentno preduzeće koje je postalo prepoznatljivo na tržištu, te smo ostvarili saradnju sa brojnim partnerima širom Bosne i Hercegovine, ali i inostranstva.

U našem vrtnom centru i poljoprivrednoj apoteci koji se nalaze u Gradačcu na jednom mjestu možete pronaći veliki asortiman artikala koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. U ponudi imamo razne vrste sjemenskog i sadnog materijala, poljoprivrednog alata i opreme, hrane i opreme za kućne ljubimce i mnogo drugih artikala.

Pored toga preduzeće se bavi veleprodajom visokokvalitetnog voća i povrća koje uvozi iz 7 različitih zemalja, od kojih prednjače Italija i Turska, te posjeduje skladište koje možete pronaći na Tržnici Arizona (Koridor) udaljenoj 15 km od Brčkog.

U sklopu preduzeća također raspolažemo i sa više moderno opremljenih transportnih vozila putem kojih vršimo povoljan i profesionalan međunarodni transport svih vrsta roba iz Bosne i Hercegovine u mnoge zemlje Evrope.

Zemax d.o.o vam u širokom spektru svoje ponude nudi i mogućnost odmora i relaksacije u našim moderno opremljenim apartmanima u Gradačcu i Neumu na atraktivnim lokacijama i po povoljnoj cijeni.

Za sve ostale informacije možete nas posjetiti direktno na našim adresama ili nas možete kontaktirati putem kontakt forme.