Lumax

Najcjelovitije rješenje za suzbijanje najširega spektra jednogodišnjih uskolisnih i širokolisnih korova u kukuruzu.

Lumax je za kukuruz uvjerljivo najsigurniji herbicid. Odlično suzbija tvrdokorne korove kao što su abutilon, ambrozija, loboda, dikica i druge jednogodišnje korove. Lumax će djelovati na korove preko lista i preko tla te izraženim produženim djelovanjem spriječiti naknadni ponik korova.

Lumax je trojna kombinacija herbicidnih djelatnih tvari i predstavlja najcjelovitije rješenje za suzbijanje najširega spektra jednogodišnjih uskolisnih i širokolisnih korova u kukuruzu.

Lumax je najbolji izbor za rano suzbijanje korova u kukuruzu jer:

  • Ima najizražajnije djelovanje na korove: najizraženije djeluje na tvrdokorne korove kao što su evropski mračnjak (abutilon), ambrozija, loboda, dikica, ambrozija i ostale jednogodišnje uskolisne i širokolisne korove.
  • Ima najšire vrijeme primjene: od sjetve do trećeg lista kukuruza čime korisniku pruža fleksibilnost u primjeni.
  • Sprječava naknadni ponik korova: Lumax ima posebno izraženo dugotrajno (rezidualno) djelovanje zbog čega sprječava naknadni ponik korova.
  • Je siguran za usjev kukuruza: Lumax je najsigurniji (selektivan) za usjev kukuruza u odnosu na druge herbicide koji se također primijenjuju u ranom post-em tretmanu.

Primjena: Nakon sjetve kukuruza do stadija 3 lista za suzbijanje jednogodišnjih uskolisnih i širokolisnih korova.

Doza: Prije nicanja kukuruza: 3,5 – 4 l/ha. Nakon nicanja do 3 lista kukuruza u dozi 3,5 l/ha uz dodatak okvašivača Etalfix Pro (0,1 l/100 l vode).

Sastav: 37,5 g/l Mezotrion + 375 g/l S-metolaklor + 125 g/l Terbutilazin
Hemijska skupina: Kloroacetamidi, Triketoni, Triazini
Grupa: Grupa F2 (Mezotrion), Grupa K3 (S-metolaklor) i Grupa C1 (Terbutilazin)
Formulacija: Suspoemulzija (SE)
Način djelovanja: Kontaktno, sistemično

Kategorije: ,
Dostava
Dostavu vršimo putem kurirske službe koje obavlja usluge transporta. Vrijeme dostave obično traje u vremenskom rasponu od 24 do 48 sati, ukoliko ne postoje druge prepreke o kojim ćemo naše kupce blagovremeno obavijestiti.