SUPER-KN

Dopunska smješa za ishranu nosilja konzumnih jaja SUPER-KN sadrži 30% sirovih proteina i namijenjena je proizvođačima koji imaju svoje žitarice. Smješa je po svojim karakteristikama slična našim potpunim krmnim smješama za ishrani koka nosilja, pa se njenim korištenjem mogu očekivati natprosječni rezultati.

Sastavljena je od visoko-proteinskih sirovina (proizvoda od soje i suncokreta), te vrhunskih vitaminsko-mineralnih dodataka. Kvalitetnom analizom od strane naših stručnjaka i kreiranjem recepture prema potrebama kupca, garantujemo kvalitetno hranivo visokog proteinskog sadržaja, kao i maksimalnu iskorištenost i optimizaciju nosilje.

Upozorenje:

Smješu davati isključivo životinjama kojima je namijenjena, u suhom stanju, uz dovoljnu količinu pitke vode. Ne hraniti nosilje nerazblaženom smješom!

Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu, zaštićenom od ulaska glodara, insekata, ptica i ostalih životinja.

Dostava
Dostavu vršimo putem kurirske službe koje obavlja usluge transporta. Vrijeme dostave obično traje u vremenskom rasponu od 24 do 48 sati, ukoliko ne postoje druge prepreke o kojim ćemo naše kupce blagovremeno obavijestiti.