YaraMila 16-27-7

YaraMila NPK granulirana gnojiva koje karakterizira izrazita djelotvornost

Repromaterijal upotrijebljen u nastanku naših proizvoda visoke je kakvoće (bez teških metala), a proces proizvodnje je poseban te se granule YaraMila™ mineralnih gnojiva odmah otapaju u dodiru s vlagom iz tla. Usjevi se hranjivim elementima opskrbljuju trenutno. Brzo otapanje i oslobađanje hranjivih elemenata omogućava učinkovitu primjenu gnojiva YaraMila™ neposredno u pripremi tla za sjetvu i sadnju (kao starter) kao i za djelotvorno prihranjivanje usjeva.

YaraMila 16-27-7 za žitarice i tla sa srednjim i višim sadržajem kalija. Primjenjuje se najviše u strnim žitima u jesen u količini 300-400 kg/ha čime se unosi 48-64 kg N/ha. To je dovoljno za jesensko razdoblje vegetacije jer višak dušika smanjuje tpornost na negativne uvjete tijekom zime. Također zadovoljavamo potrebe za fosforom od 81 do 108 kg/ha, što je optimalno za strna žita. Strna žita iznose kalij u količini 60 kg/ha te je posve dovoljan dodatak od 50 % potreba za kalijem.

Kategorija:
Dostava
Dostavu vršimo putem kurirske službe koje obavlja usluge transporta. Vrijeme dostave obično traje u vremenskom rasponu od 24 do 48 sati, ukoliko ne postoje druge prepreke o kojim ćemo naše kupce blagovremeno obavijestiti.